Milijunska vila u Neumu

  • Prodaja
  • Vrsta Kuća za turizam
  • Površina 300 m2
  • ID K-106
1.000.000€ / €

Informacije

  • Type: KUĆE / VILE
  • Vrsta : Kuća za turizam
  • Površina : 300 m2
  • ID : K-106

Opis Nekretnine

Opis nekretnine

Milijunska vila u Neumu

Prodaje se stambeni objekat površine 300m2 u Neumu, smješten na obali Jadranskog mora.

Objekat je smješten na parceli ukupne površine 589m2, koja je omeđena zidom i kapijom, vrlo pažljivo uređena i zasađena mnogim autohtonim voćem, biljem i cvijećem.

Na parceli se pored kuće nalaze i popratni sadržaji: prostor za sjedenje uz kamin, ostava, prostor za sjedenje uz more, vanjski tuševi. Plaža je uređena i prilaz moru je obezbijeđen iz dvorišta.

Stambeni objekat se sastoji od suterena, prizemlja i sprata.

U suterenu stambenog objekta je smješten dnevni boravak sa kuhinjom, te odvojeno kupatilo sa spremnikom za toplu vodu. Svi podovi su obloženi keramičkim pločicama. Vanjski otvori su PVC. Kuhinja je opremljena svim potrebnim elementima i uređajima.

Na prizemlju su smješteni dnevni boravak sa terasom, trpezarija, kuhinja, kupatilo, radna soba i master room/spavaća soba sa kupatilom, hodnikom i balkonom, te hodnik sa stepeništem. Svi podovi su obloženi parketom i keramičkim pločicama. Vanjski otvori su PVC sa škurama i komaricama. Grijanje i hlađenje je riješeno preko klima uređaja postavljenog u dnevnom boravku i svakoj sobi, dok je u dnevnom boravku postavljen i kamin za grijanje na čvrsto gorivo.

Na prvom spratu su smještene tri spavaće sobe sa kupatilom, hodnikom i balkonom. Podovi su obloženi parketom i keramičkim pločicama. Vanjski otvori su PVC sa škurama i komaricama. Grijenje i hlađenje je riješeno preko klima uređaja postavljenog u svakoj sobi.

Na stambenom objektu su provedeni svi potrebni priključci na elektro, vodovodnu i kanalizacisku gradsku mrežu.

Kuća je obezbijeđena alarmnim sistemom i video nadzorom.

Orijentacija svih prostorija je prema moru.

Vlasništvo je 1/1.

www.nekretnine-albatros.com

+385989322461 Mario

[email protected]

This post is also available in: hrHrvatski enEnglish (English) deDeutsch (German) frFrançais (French) svSvenska (Swedish) slSlovenian (Slovenian) csČeština (Czech) skSlovenčina (Slovak) plPolski (Polish) ruРусский (Russian)

Podijelite ovu nekretninu:

Sadržaji

:

Kontaktirajte nas

Forma za upit

Pristajem da ova web stranica pohranjuju moje dostavljene podatke u skladu s njihovim Pravilima o privatnosti kako bi mogli odgovoriti na moj upit.

Leave a Comment