Makarska, Novogradnja, 49,62 m2 za 85 000 Eura

  • Prodaja
Makarska
Location: Makarska
  • Vrsta Jednosobni stan
  • Površina 49,62 m2
  • ID S-122
85.000€ / E

Informacije

Opis Nekretnine

U novoj modernoj zgradi u zapadnom dijelu Makarske nudimo jednosobni i dvosobni stanovi odličnog rasporeda. Zgrada je smještena u mirnom okruženju bez buke, a u isto vrijeme u blizini sadržaja bitnih za svakodnevni i komforni život. Zgrada se sastoji od suterena sa garažnim mjestima, visokog prizemlja i tri kata s ukupno 8 prostranih stanova.

Svaki jednosoban stan ima površinu 49,62 m2 a sastoji se od jedne spavaće sobe, kupaonice, dnevnog boravka s blagovaonicom, kuhinje, hodnika i terase. Svaki dvosoban stan (osim stana S1 u visokom prizemlju) ima površinu 71,33 m2 i sastoji se od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, dnevnog boravka s blagovaonicom, kuhinje, hodnika i terase. Detaljni tlocrti i prijedlozi interijera se mogu pogledati u slikama ovog oglasa.

Vanjsko parkirno mjesto je u cijeni stana te postoji mogućnost kupnje garažnog mjesta za cijenu 1000€/m2.

Zgrada je izuzetno kvalitetna, pri gradnji će se koristiti najbolji materijali uključujući termo, zvučne i hidro izolacije, keramiku i sanitarnu opremu 1 klase etc.

Useljenje se očekuje do kraja ljeta 2021 godine. Za sve ostale informacije molimo Vas da kontaktirate Mario   +385989322461 Licencirani agent

This post is also available in: hrHrvatski

Podijelite ovu nekretninu:

Sadržaji

:

Kontaktirajte nas

Forma za upit

Pristajem da ova web stranica pohranjuju moje dostavljene podatke u skladu s njihovim Pravilima o privatnosti kako bi mogli odgovoriti na moj upit.