Divulja, Villa između Splita i Trogira za najam

  • Prodaja
  • Najam
Divulje
  • Vrsta Kuća za turizam
  • Površina 360 m2
  • ID V-002
Na Upit

Informacije

  • Type: KUĆE / VILE
  • Vrsta : Kuća za turizam
  • Površina : 360 m2
  • ID : V-002

Opis Nekretnine

Divulja, Villa između Splita i Trogira za najam.

Pitate se kakve kvalitete tražite u raskošnoj kući za odmor, popis preferencija postaje sve veći za svaku sekundu. Ako vam kažemo da postoji optimalan bijeg, nekretnina koja je lako dostupna, bilo avionom, automobilom ili brodom, osamljenom oazom plaže, gdje ćete imati svoju privatnost, mir i tišinu, ali budite u mogućnosti da se uskočiš u jedan od svojih omiljenih hrvatskih gradova,.

U ovom trenutku imamo priliku ponuditi Vam potpuno novu vilu, smještenu na građevini od 3.400m2, izravno na plaži.

Područje je Divulje i smješteno je između gradova Splita i Trogira, obje vrlo popularne dalmatinske destinacije. Položaj vile je savršen jer se lako može doći avionom – Međunarodna zračna luka udaljena je nekoliko minuta, lako možete sidriti jahtu na njezinu prednjem dijelu, a većina srednjodalmatinskih otoka kao što su Hvar, Brač i Vis na jedrilici otići.

Unutar svoje 360m2 interijera, naći ćete udobnost, eleganciju i toplinu savršenog drugog doma. Ovdje je detaljan opis:

U prizemlju je elegantan otvoreni dnevni boravak s kuhinjom, blagovaonicom i dnevnim boravkom u izravnoj vezi s vanjskim bazenom. U dnevnom boravku možete uživati ​​u TV ravnoj ploči s velikim izborom međunarodnih kanala, au zimskom razdoblju možete se zagrijati živopisnim kaminom.

Ostali dijelovi prizemlja sastoje se od jedne dnevne kupaonice s finskom saunom i jedne prostrane spavaće sobe s vlastitom kupaonicom i stakla na terasi, koja se nalazi na zapadnoj strani vile.

Dnevni boravak ima sve pogodnosti za savršeno druženje od 8 osoba. Također područje oko bazena (100m2) okruženo je palmama i lavandom, koja odgovara boji palubnog namještaja.

Korištenje najkvalitetnijeg namještaja i pažnje na svaki pojedini detalj u dizajnu dvije su glavne značajke ove nekretnine. Bit je da posjetitelj bude topla i dobrodošla.

Prvi kat povezan je s unutarnjim drvenim stubištem, gdje se nalaze majstorski, vip i gostinjske sobe, sve sa privatnim kupaonicama i bračnim krevetima. Svaka soba ima svoj poseban stil i emocije, s naglaskom na udobnosti i suvremenosti. Sve sobe imaju izlaz na balkon ili terasu, ili oboje.

Master i Vip spavaće sobe imaju prostrane staklene otvore na jugu. Otvaranjem ih privremeno pozdravite slanim zrakom na svoj krevet i povezan s ovim izuzetnim krajolikom na moru. Obje sobe imaju kadu, a majstorska kupaonica također ima tuš.

Divulja, Villa između Splita i Trogira u prosječnim je cijenama u sezoni.

This post is also available in: hrHrvatski

Podijelite ovu nekretninu:

Sadržaji

Opremljenost : Potpuna

Mjesto

Kontaktirajte nas

Forma za upit

Pristajem da ova web stranica pohranjuju moje dostavljene podatke u skladu s njihovim Pravilima o privatnosti kako bi mogli odgovoriti na moj upit.