Medulin, “pametna” vila u elitnom naselju, najljepša vila u Istri

  • Prodaja
Pula
Location: Pula
  • Vrsta Obiteljska kuća
  • Površina 510 m2
  • ID K-033
3.000.000€ / €

Informacije

  • Type: KUĆA / VILA
  • Vrsta : Obiteljska kuća
  • Površina : 510 m2
  • ID : K-033

Opis Nekretnine

Opis nekretnine

Medulin, “pametna” vila u elitnom naselju, najljepša vila u Istri na prodaju.

Vila je smještena je na parceli od 1050 m2 koja je prvi red do mora i površine je cca. 510 m2 neto površina vile.
Sastoji se od dvije nadzemne etaže, podrumskih prostorija, garaže, dva parkirna mjesta, bazena i natkrivene ljetne kuhinje s vanjskim roštiljem.
Na prizemlju se nalazi veliki, dnevni boravak, kuhinja, blagovaonica, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice (od čega je jedna sa Jacuzzi hidromasažnom kadom ), jedan toalet ,

Hodnik te whirlpool na terasi ispred glavne spavaonice s kojih se pruža predivan pogled na more.
Na katu su još dvije spavaća soba i kupaonica, te prostrana terasa s koje se pruža još ljepši, opuštajući pogled na more.
Podrum se sastoji od velike konobe uređene u rustikalnom stilu s kaminom, kuhinje, sportske dvorane. Finske prostrane saune, kupaonice, strojarnica, spremišta te garaže za dva vozila.
Od skupocjenih materijala u vili se nalaze:
-Phorotherm profi brušena cigla koja se ugrađuje bez upotrebe morta, ljepljena posebnim ljepilom s najvećim koeficijentom termo izolacije i statičke stabilnosti,  svi betoni marke 300

 

sa vodonepropusnim adetivom,drenaža i dvokomponentna hidroizolacija oko cijelog objekta.
Fasada je Baumit, “Open plus grafitni stiropor”, toplinska izolacija debljine 10 cm, sa završnim slojem u Nano tehnologiji te je time samoperiva i otporna na prljanje.

Terase, ograde i okoliš, kao i prostor ispred terasa i oko bazena te kompletni vijenci ville, izvedeni su pažljivo odabranim, visokokvalitetnim Bračkim kamenom koji joj

Pored bazena se nalazi ljetna kuhinja sa hladnjakom, vanjskim roštiljem, vanjskim TV-om, zvučnicim za vani,  sve natkriveno s Pergolo-Tendom na elekro pogon, sve upravljano preko pametne kuće.

Hortikultura oko objekta je brižno odabrana, a medju neobićnim biljkama se posebno istiće maslina, preko 1000 godina stara, bonsai izgleda,te nekoliko atraktivnih biljaka iz Meksika. Sve biljke, kao i travnjak oko ville su automatski navodnjavane .

Villu je dizajnirao i osmislio svjetski poznati arhitekta. Unutrašnjost ville je opremljena talijanskim i njemačkim visokokvalitetnim namještajem. Kuhinja je Nolte, poznatog njemačkog proizvođaća kuhinja a kompletno je opremljena Miele uređajima.

Ovakav stupanj kvalitete i tehnološke opreme ugrađene u objekat, u kombinaciji s lokacijom -prvim redom do mora predstavlja pravu rijetkost u Hrvatskoj.
Uz to, ispred ville na udaljenosti 100m nalazi se marina, vez i brod.

Postoji mogućnost preuzimanja veza u kompletu.

www.nekretnine.albatros.com

Višnja 0958051200

Mario 0989322461

Podijelite ovu nekretninu:

Sadržaji

:
Contact Author

Forma za upit

Pristajem da ova web stranica pohranjuju moje dostavljene podatke u skladu s njihovim Pravilima o privatnosti kako bi mogli odgovoriti na moj upit.