O NAMA

Tko smo i zašto nas odabrati? Želite li prodati, kupiti, iznajmiti, unajmiti ili zamijeniti bilo koju vrstu nekretnine? Na pravome ste mijestu!

Agencija Albatros posluje više od 10 godina pod obrtom za ugostiteljstvo i trgovinu”VIŠNJA”. Poslujemo u RH kao i u inozemstvu. Djelatnici agencije Albatros su licencirani i stručno osposobljeni agenti.

U našoj ponudi imamo i velike projekte kao što su: hoteli, golf tereni, kampovi, resort-i, vile i otoci. Osim kupoprodaje nekretnina bavimo se iznajmljivanjem vila, apartmana, brodova i automobila.

Agencija Albatros sa svojim dugogodišnjim partnerima radi na projektiranju, gradnji, dizajniranju i opremanju apartmana, poslovnih prostora, stanova i vila.

Naša profesionalnost temelji se na pristupu ponude samo najboljih nekretnina. Trudimo se postići izvrsne rezultate jer želimo svoje klijente učiniti iznimno zadovoljnim. Radimo sa poznatim odvjetnicima kako u zemlji tako i u inozemstvu. Naši partneri su i fondovi koji ulažu na ove prostore.

Nekretnina koja je ponuđena tržištu od naše agencije za nekretnine je sigurna, od tehničkih preduvjeta i svih potrebnih dozvola do utvrđenog vlasništva i moguće opterećenosti od strane banaka ili državnih institucija. Za nas posao sa nekretninama ne završava kad kupac potpiše ugovor. Kao što smo već napomenuli, naš cilj je da kupac bude potpuno zadovoljan i oslobođen svih problema i gubljenja vremena.

O Nama – Albatros Nekretnine | Zašto nas odabrati?

Zato što smo  najbolji.

MISIJA Pružati najbolje, najpouzdanije i najkorisnije usluge posredovanja u najmu i kupoprodaji apartmana, stanova, kuća, zemljišta i poslovnih prostora.

Pružati dodanu vrijednost svim klijentima kroz niz besplatnih dodatnih usluga i savjeta.

VIZIJA Albatros nekretnine je agencija za nekretnine koju klijenti biraju zbog profesionalnog i pouzdanog pristupa poslovanju u najmu i kupoprodaji apartmana, stanova, kuća, hotela i poslovnih prostora te zbog znanja i iskustva njenih djelatnika - stručnih i licenciranih agenata.

OSNOVNE INFORMACIJE

Naziv: ALBATROS NEKRETNINE
Adresa: Ante Starčevića 32
21300 Makarska
Hrvatska
Telefon: +385 (0)21 678363
Mobitel: +385 (0)99 8051200

+385 (0)98 9322461

Faks: +385 (0)21 678363
Kontakt osoba: Višnja Klaričić