KONTAKT

Agencija Albatros posluje više od 10 godina pod obrtom za ugostiteljstvo i trgovinu”VIŠNJA”. Poslujemo u RH kao i u inozemstvu. Djelatnici agencije Albatros su licencirani i stručno osposobljeni agenti.

Kontaktirajte nas na brojeve:

+38521 207 622 Ured “Albatros Nekretnine”

+385 91 603 9397 Višnja

Ured Albatros nekretnine ulica: Ante Starčevića 32 Makarska

U našoj ponudi osim stanova, apartmana, vila i zemljišta imamo i velike projekte kao što su: hoteli, golf tereni, kampovi, resort-i, vile i otoci. Osim kupoprodaje nekretnina bavimo se iznajmljivanjem vila, apartmana, brodova i automobila.

Agencija Albatros sa svojim dugogodišnjim partnerima radi na projektiranju, gradnji, dizajniranju i opremanju apartmana, poslovnih prostora, stanova i vila.

Naša profesionalnost temelji se na pristupu ponude samo najboljih nekretnina. Trudimo se postići izvrsne rezultate jer želimo svoje klijente učiniti iznimno zadovoljnim. Radimo sa poznatim odvjetnicima kako u zemlji tako i u inozemstvu. Naši partneri su i fondovi koji ulažu na ove prostore.

Nekretnina koja je ponuđena tržištu od naše agencije za nekretnine je sigurna, od tehničkih preduvjeta i svih potrebnih dozvola do utvrđenog vlasništva i moguće opterećenosti od strane banaka ili državnih institucija. Za nas posao sa nekretninama ne završava kad kupac potpiše ugovor. Kao što smo već napomenuli, naš cilj je da kupac bude potpuno zadovoljan i oslobođen svih problema i gubljenja vremena. Obratite nam se s povjerenjem. Najbolji u regiji ! Albatros nekretnine Makarska

Agenti :

Višnja Klaričić

Pošaljite nam upit

Pristajem da ova web stranica pohranjuju moje dostavljene podatke u skladu s njihovim Pravilima o privatnosti kako bi mogli odgovoriti na moj upit.

This is custom heading element

This post is also available in: Hrvatski English

x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. S Vašim prihvaćanjem suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našom Izjavom o privatnosti.